AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı çamurla sıvamak

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak daha başarılı ve kazançlı olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak ekmeğin kesileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını sıvamak işlerine verimin hâkim olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında duvar sıvamak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarı sıvamak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, başarılarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur sıvamak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çamurla ev sıvamak eşiyle arasına nifak sokulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi çamurla sıvamak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, işinde büyük başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir