AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı sıvamak

Kahve falında duvarı sıvamak

Kahve falında duvarı sıvamak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarı sıvamak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında duvarı sıvamak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin duvarını sıvamak yeni bir ortaklık kurulacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına işaret eder.

Kahve falında duvar sıvamak malının ve aşının da çoğalacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolları sıvamak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında baca sıvamak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında beton sıvamak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir