AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar sıvamak

Kahve falında duvar sıvamak

Kahve falında duvar sıvamak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, zor durumların biteceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında duvar sıvamak gördüyseniz:

  • Belli ödemeler veya tahsilatlar da gerçekleştirilebilir.

Kahve falında duvarı sıvamak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar sıvamak kötü noktalara geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını sıvamak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında çamurla ev sıvamak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında evin dışını sıvamak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavan sıvamak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir