AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurla ev sıvamak

Kahve falında çamurla ev sıvamak

Kahve falında çamurla ev sıvamak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, rahat şekilde yaşayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, işlerin büyüyeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurla ev sıvamak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri esnasında olumsuz tavırları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evi çamurla sıvamak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında çamurla ev sıvamak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur sıvamak yeni planlar yapacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi sıvamak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev sıvamak karşısına iyi insanların çıkacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında tavan sıvamak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir