AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur sıvamak

Kahve falında çamur sıvamak

Kahve falında çamur sıvamak başarıya giden yolların açık olacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, iş hayatında zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur sıvamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol etmemeniz durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında çamur sıvamak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurla ev sıvamak sevinçli bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi çamurla sıvamak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dam sıvamak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi sıvamak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol sıvamak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir