AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi çamurla sıvamak

Kahve falında evi çamurla sıvamak

Kahve falında evi çamurla sıvamak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret eder.

Kahve falında evi çamurla sıvamak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında evi çamurla sıvamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurla ev sıvamak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında çamur sıvamak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ailesini hem gururlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında ev sıvamak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi sıvamak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında beton sıvamak tövbe etmeye, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir