AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarını sıvamak

Kahve falında evin duvarını sıvamak

Kahve falında evin duvarını sıvamak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarını sıvamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Kahve falında evin duvarını sıvamak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalet eder.

Kahve falında duvar sıvamak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, refah içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında duvarı sıvamak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında evin dışını sıvamak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi çamurla sıvamak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kazancının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında kol sıvamak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir