AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurla duvar sıvamak

Kahve falında çamurla duvar sıvamak

Kahve falında çamurla duvar sıvamak çok iyi şeylere, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak gördüyseniz:

  • Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak mirasa, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında duvar sıvamak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı sıvamak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarını sıvamak iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur sıvamak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurla ev sıvamak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında evi çamurla sıvamak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir