AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapis kalmak

Kahve falında hapis kalmak

Kahve falında hapis kalmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kazançta zarar edeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında hapis kalmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Kahve falında hapiste kalmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerde hapis kalmak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapis kalmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde hapis kalmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini hapiste görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Kahve falında hapiste ağlamak maddi durumun düzeltileceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir