AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapiste kalmak

Kahve falında hapiste kalmak

Kahve falında hapiste kalmak başının hiç dara düşmeyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, korkularının üzerine gideceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapiste kalmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Kahve falında hapis kalmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapiste kalmak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerde hapis kalmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, önünü açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde hapis kalmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, onları rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapise görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısını hapiste görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi hapiste görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, güzel bir haber almaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir