AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapiste ağlamak

Kahve falında hapiste ağlamak

Kahve falında hapiste ağlamak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hastalıkların sona ereceğine, malının da eksilmeyeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalettir.

Kahve falında hapiste ağlamak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında hapiste ağlamak işlerin devam edeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Kahve falında hapisten çıktığını görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında hapiste birini görmek maddi gücünün de daimi olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu hapiste görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapisten kaçtığını görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, yıkılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini hapiste görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir