AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde hapis kalmak

Kahve falında evde hapis kalmak

Kahve falında evde hapis kalmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine inanılır.

Kahve falında evde hapis kalmak gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında evde hapis kalmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında hapis kalmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerde hapis kalmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapiste kalmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve geç kalmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evde kapalı kalmak yeni duygular tadacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında evde kaldığını görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka evde kalmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir