AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini hapiste görmek

Kahve falında annesini hapiste görmek

Kahve falında annesini hapiste görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, güzel bir haber almaya, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında annesini hapiste gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında annemi hapiste görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında anneyi hapiste görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini hapiste görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapis ziyaret etmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapiste olan birini görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapisten çıkmış birini görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı hapiste görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, stres içinde günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir