AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birini hapiste gördüyseniz:

  • Tekrar bağlantı kurmanız durumunda eski bir ilişkiniz size üzüntü verebilir.

Kahve falında tanıdığını hapiste görmek makbul olan mallar edineceğine, yüzlerin asılacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birini hapiste görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin birini hapiste görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, işlerini hafifleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapisteki birinin çıktığını görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalet eder.

Kahve falında hapisten çıkmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir