AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini hapiste görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek saygın bir hayat yaşayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hapiste olan birinin çıktığını görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek kardeşi hapiste görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemi hapiste görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalettir.

Kahve falında hapis birini görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birini hapiste görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir