AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde hapis kalmak

Kahve falında bir yerde hapis kalmak

Kahve falında bir yerde hapis kalmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, bunalıma gireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerini boşvereceğine, gamsız bir hayat süreceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Kahve falında bir yerde hapis kalmak gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Kahve falında bir yerde hapis kalmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapiste kalmak para biriktirebileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde hapis kalmak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapis kalmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde kalmak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerde kalmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar yerde kalmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir