Kahve falında iki parmak

Kahve falında iki parmak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah parmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine parmak atmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında beyaz pardesü giymek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklarda kıl görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top