AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi parmağını ısırmak

Kahve falında kendi parmağını ısırmak

Kahve falında kendi parmağını ısırmak kafasına göre birini bulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, mal sahibi olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, inancının zayıflayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırıcı veya daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında parmak ısırmak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir