AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, Tövbe Edeceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında parmakta nişan yüzüğü görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, işlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kendi parmağında yüzük görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin parmağından yüzük çıkarmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında parmaklarına yüzük takmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir