AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pardesü giymek

Kahve falında beyaz pardesü giymek

Kahve falında beyaz pardesü giymek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, daha bir sevileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kazanca kavuşacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ekmeğinin artacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz pardesü giymek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz pardesü giymek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında mor pardesü giymek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah pardesü giymek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pardesü giymek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında krem pardesü giymek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun pardesü giymek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo pardesü giymek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir