AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek

Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek

Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, insanları kıracağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek sorunlarını çözeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının parmağını kesmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında parmağını kesmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir