AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah parmak

Kahve falında siyah parmak

Kahve falında siyah parmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalettir.

Kahve falında siyah parmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki düşünceleriniz ya da pozisyonunuz değişebilir.

Kahve falında siyah parmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pardesü görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah pardesü giymek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, bir sebeple çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına alamet eder.

Kahve falında parmak kırılmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir