AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarda kıl görmek

Kahve falında parmaklarda kıl görmek

Kahve falında parmaklarda kıl görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklarda kıl gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında parmaklarda kıl görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı parmak görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalet eder.

Kahve falında parmak kılı görmek işlerinin kapanacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el parmaklarında kıl görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmaklarını kıllı görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulur.

Kahve falında parmağında kıl görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı parmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir