AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ işaret parmağı görmek

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında sağ işaret parmağı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde geri adım atmanız olayların asıl nedenlerinin ortaya çıkmasına yardım edebilir.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek işlerdeki karın artacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmakla işaret edilmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol işaret parmak onlardan medet umacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına yorulur.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir