AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri eldiven görmek

Kahve falında gri eldiven görmek

Kahve falında gri eldiven görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, üstünlük elde edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında gri eldiven gördüyseniz:

  • Anlatarak ifade etmenin mesajlarınızı daha anlaşılır kılacağını ya da yumuşatabileceğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında gri eldiven görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni eldiven görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kötü gününden de geri duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli eldiven görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik eldiveni görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük eldiven görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Kahve falında naylon eldiven görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ıslak eldiven görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir