AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik eldiveni görmek

Kahve falında gelinlik eldiveni görmek

Kahve falında gelinlik eldiveni görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik eldiveni gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde hareket ederek stresinizi azaltabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik eldiveni görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek en büyük acılarının dineceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz eldiven görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında naylon eldiven görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline eldiven takmak işlerin de yolunda gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boks eldiveni görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaksız eldiven görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir