AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik eldiveni giymek

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek kendine olan güvenini yitireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik eldiveni görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil eldiven giymek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek eldiven giymek uzaktan haberler işiteceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet eder.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz eldiven giymek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir