AnaSayfa / Genel / Kahve falında naylon eldiven görmek

Kahve falında naylon eldiven görmek

Kahve falında naylon eldiven görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet eder.

Kahve falında naylon eldiven gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Kahve falında naylon eldiven görmek sorunların çözüme kavuşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon ayakkabı görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında naylon kaplar görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon ip görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında naylon çiçek görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kazancının ilk önce azalacağına delalet eder.

Kahve falında naylon hortum görmek bir hastalığa maruz kalacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Kahve falında naylon yüzük görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında naylon iplik görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir