AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak eldiven görmek

Kahve falında ıslak eldiven görmek

Kahve falında ıslak eldiven görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak eldiven gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmeniz durumunda en doğru yaklaşımla ilerleme şansınız olabilir.

Kahve falında ıslak eldiven görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz eldiven takmak hayallere kavuşulacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon eldiven görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli eldiven görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deri eldiven takmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında atkı eldiven görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine inanılır.

Kahve falında iş eldiveni görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında birinden eldiven almak neşe ve sevinç içinde olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir