AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük eldiven görmek

Kahve falında büyük eldiven görmek

Kahve falında büyük eldiven görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, girişimlerde bulunacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük eldiven gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında büyük eldiven görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eldiven görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, her zaman sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül eldiven görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet eder.

Kahve falında kına eldiveni görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında gri eldiven görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında bere ve eldiven görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına inanılır.

Kahve falında naylon eldiven görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın eldiven görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, evindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir