AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni eldiven görmek

Kahve falında yeni eldiven görmek

Kahve falında yeni eldiven görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, ömür boyu devam edeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni eldiven gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında yeni eldiven görmek maddi kayıpların sona ereceğine, rızkının kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik eldiven görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş eldiveni görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında gri eldiven görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında eldiven hediye almak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin eldiveni görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında birinden eldiven almak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eline eldiven takmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir