AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli eldiven görmek

Kahve falında renkli eldiven görmek

Kahve falında renkli eldiven görmek güvensizlik duymaya, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına inanılır.

Kahve falında renkli eldiven gördüyseniz:

  • Geçmişte denemeseniz de, bazı girişimlerinizi, planlarınızı ya da işlerinizi ilgilendiren konularda tekliflere açık olmalısınız.

Kahve falında renkli eldiven görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah deri eldiven görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eldiveni görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında örgü eldiven görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işarettir.

Kahve falında ıslak eldiven görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi eldiven görmek iyi bir kariyer edineceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eldiven dikmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eldiven taktığını görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir