AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün morardığını görmek

Kahve falında gözünün morardığını görmek

Kahve falında gözünün morardığını görmek zafer elde edeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kavgaların büyüyeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, geride bırakacağına, dertlerin bölüşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözünün morardığını gördüyseniz:

  • Kafanızı diğer konulara odaklayabilmekte bile zorluk çekmeniz mümkündür.

Kahve falında gözünün morardığını görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gözleri morarmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında gözü morarmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunların ve engellerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kolun morardığını görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerinin morardığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına, başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Kahve falında vücudun morardığını görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün morardığını görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir