AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında birinin gözünün morardığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanmanıza yardım edebilecek gerçek projelere yönelmelisiniz.

Kahve falında gözü morarmak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gözünün morardığını görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında gözleri morarmak yönlendireceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayağının morardığını görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında vücudu morarmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun morardığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunun morardığını görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, işinden geri kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir