AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü morarmak

Kahve falında gözü morarmak

Kahve falında gözü morarmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, zevki sefa içinde olacağına, dertlerin sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü morarmak gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Kahve falında gözünün morardığını görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü morarmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek zor bir döneme gireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında gözleri morarmak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında kolu morarmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında bacağın morardığını görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Kahve falında dayaktan morarmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünün morardığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir