AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün morardığını görmek

Kahve falında yüzünün morardığını görmek

Kahve falında yüzünün morardığını görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hakkını alacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün morardığını gördüyseniz:

  • Tatbik edilmesi gereken kaçınılmaz değişiklikler varsa, yerine getirmelisiniz.

Kahve falında yüzünün morardığını görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü morarmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet eder.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek bereketin ve verimin geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kolu morarmak sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynunun morardığını görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün morardığını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına delalettir.

Kahve falında boynu morarmak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına işarettir.

Kahve falında dudağının morardığını görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir