AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerinin morardığını görmek

Kahve falında her yerinin morardığını görmek

Kahve falında her yerinin morardığını görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerinin morardığını gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Kahve falında her yerinin morardığını görmek istemediği halde borçlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında elleri morarmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kolunun morardığını görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunun morardığını görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında kolu morarmak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına inanılır.

Kahve falında suratı morarmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı morarmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir