AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri morarmak

Kahve falında gözleri morarmak

Kahve falında gözleri morarmak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, çok uğraş vereceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri morarmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya resmi evraklarla bağlantılı konularda çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gözleri morarmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına inanılır.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, büyük başarılara kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü morarmak kötü kişilerle karşılaşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünün morardığını görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Kahve falında vücudu morarmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynu morarmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnu morarmak kötü olayların meydana geleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağı morarmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir