AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolun morardığını görmek

Kahve falında kolun morardığını görmek

Kahve falında kolun morardığını görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında kolun morardığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kolu morarmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında kolun morardığını görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında kolları morarmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun morardığını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının morardığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, şansının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri morarmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunun morardığını görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir