AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudun morardığını görmek

Kahve falında vücudun morardığını görmek

Kahve falında vücudun morardığını görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, çok büyük borçlar alacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında vücudun morardığını gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Kahve falında vücudun morardığını görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunun morardığını görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında vücudu morarmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı morarmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Kahve falında gözünün morardığını görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kolu morarmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynunun morardığını görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir