AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, rahatının da yerine geleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, korkularını yeneceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında gözünün küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalettir.

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek her gün daha fazla dolacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, tebrik edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının küçüldüğünü görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında diş küçüldüğünü görmek yanlış kişilere denk geleceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir