AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş küçüldüğünü görmek

Kahve falında diş küçüldüğünü görmek

Kahve falında diş küçüldüğünü görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, borçlarının kalmayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayattan her istediğini alacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet eder.

Kahve falında diş küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında diş küçüldüğünü görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin küçüldüğünü görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek idealist kimse olacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın küçüldüğünü görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek her konuda şansın yaver gideceğine, büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun küçüldüğünü görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir