AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Sezgilerimiz bizi gizli kalan konuları aydınlatmak için yönlendirebilir.

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, makam ve rütbe edineceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulur.

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek maddi imkânlarının artacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçüldüğünü görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun küçüldüğünü görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanların küçüldüğünü görmek hedeflere ulaşılacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir