AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalettir.

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin küçüldüğünü görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir