AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının küçüldüğünü görmek

Kahve falında başkasının küçüldüğünü görmek

Kahve falında başkasının küçüldüğünü görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında burnunun küçüldüğünü görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişin küçüldüğünü görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işarettir.

Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret eder.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, sevinçli haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında göğsünün küçüldüğünü görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir