AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek

Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek

Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek duygularının karşılık göreceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşça küçüldüğünü görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşça küçülmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek geçim derdi yaşamayacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek genç kimselere eğitim vereceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalettir.

Kahve falında küçüldüğünü görmek bir yandan cenaze olacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın küçüldüğünü görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, şifa ve ilaç bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir