AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş küçüldüğünü görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişin küçüldüğünü görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, engellerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanın küçüldüğünü görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir