AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, maddi olarak zarar edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, tecrübelerini aktaracağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek umutlarının tazeleneceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında yaşça küçüldüğünü görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında insanların küçüldüğünü görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında birinin vücudunun küçüldüğünü görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yaşça küçülmek manevi olarak huzur içinde olacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir