AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün içinde kirpik gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek işinden ve parasından olacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında göz ve kirpik görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini koparmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kirpik görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir