AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklerini koparmak

Kahve falında kirpiklerini koparmak

Kahve falında kirpiklerini koparmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kirpiklerini koparmak gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Kahve falında kirpik dökülmesini görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kazancının hiç azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpikleri dökülmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulur.

Kahve falında kirpik kopması görmek özgüveninde artış yaşanacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bununla yüceleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir